Gaveideer til farsdag

Bedst i TEST med termokander

forside
Er du også en af dem der er trætte af at købe dyre/design termokander, som ikke holder din kaffe ordentligt varm??! Det er jeg – så derfor har jeg testet 7 forskellige termokander i forskellige pris klasser, for at se hvilke en, der er den bedste. Priserne ligger fra 199,95 til 1349,95kr

1. Alfi kugle kande til 349,95 2. George Jensen Bernadotte til 1349,95 3. Stelton Emma til 699,95 4. Bodum til 199,95 5. Stelton til 449,95 6. Rosendahl til 399,95 7. Eva Solo til 449,95

1. Alfi kugle kande til 349,95 2. George Jensen Bernadotte til 1349,95 3. Stelton Emma til 699,95 4. Bodum til 199,95 5. Stelton til 449,95 6. Rosendahl til 399,95 7. Eva Solo til 449,95


Som i kan se på billedet ovenfor er det 7 forskellige termokander i forskellige prisklasser, det skal dog også siges de forskellige findes i et hav af forskellige farver.

Min procedure på testene er således:
– Jeg har brugt min Kitchenaid elkedel, som der er temperatur styring på, Så jeg er 100% sikker på når den er kogt færdig at vandet er 100grader.
– De to termokander med stålindsats har jeg hældt varm vand i inden (det skal man altid gøre for at varme indsatsen op) (Jeg synes også det er mest fair overfor testen)
– Jeg har fyldt termokanderne helt op hver gang.
– Låget er blevet sat på med det samme.
– Termometeret blevet tørret af hver gang efter brug + ventet på at termometeret er kølet helt ned.
– Jeg laver selvfølgelig forbehold på at til almindelig brug, hvis ikke man fylder kanden helt op, eller hvor mange gange man åbner for termokanden siver der varme ud.
– Testen er lavet efter 1 time, 3 timer, 8 timer & 13timer

Min Kitchenaid elkedel med temperatur styring - 100 grader

Min Kitchenaid elkedel med temperatur styring – 100 grader


Jeg startede med at fylde vand i elkedelen, jeg satte temperaturen til 100grader, temperaturen på vandet når den kom ned i termokanderne var 96grader.
EFTER 1 TIME:
– Alfi kuglekanden var på 90grader.
– George Jensen Bernadotte kanden var på 91 grader.
– Stelton Emma kanden var på 91 grader.
– Bodum kanden var på 91 grader.
– Stelton kanden var på 89 grader.
– Rosendal kanden var på 92 grader.
– Eva Solo kanden var på 93grader.
Den første time var det Eva kanden der var vinderen, Kanden har kun mistet 3 grader på en time. Taberen den første time var Stelton kanden, som har mistet 7 grader på den første time.

EFTER 3 TIMER:
– Alfi kuglekanden var på 85grader.
– George Jensen Bernadotte kanden var på 82 grader.
– Stelton Emma kanden var på 84 grader.
– Bodum kanden var på 84 grader.
– Stelton kanden var på 82 grader.
– Rosendal kanden var på 88 grader.
– Eva Solo kanden var på 89grader.
På 3. time var det igen Eva kanden der vandt, dog er Rosendahl kanden kun bagud med en enkelt grad. Taberne er George Jensen Bernadotte kanden sammen med Stelton kanden.

EFTER 8 TIMER:
– Alfi kuglekanden var på 73grader.
– George Jensen Bernadotte kanden var på 68 grader.
– Stelton Emma kanden var på 70 grader.
– Bodum kanden var på 73 grader.
– Stelton kanden var på 70 grader.
– Rosendal kanden var på 78 grader.
– Eva Solo kanden var på 80 grader.
På 8 time var det igen Eva kanden der vandt endda med 12grader over taberen George Jensen.

EFTER 13 TIMER:
– Alfi kuglekanden var på 64 grader.
– George Jensen Bernadotte kanden var på 58 grader.
– Stelton Emma kanden var på 60 grader.
– Bodum kanden var på 63 grader.
– Stelton kanden var på 62 grader.
– Rosendal kanden var på 73 grader.
– Eva Solo kanden var på 74 grader.

De to vinder blev Eva Solo termokanden og Rosendahl termokanden med imponerende 15 og 16 grader varmere end den dårligste.
vinder

De to dårligste i testene blev George Jensen termokanden og Stelton Emma termokanden. Det er faktisk sjovt at tænke på, at disse to kander er de to dyreste og faktisk de to mærker, som mange af os kender som dansk design der bare virker.
taber

Men jeg vil selvfølgelig også sige at mange måske synes/mener at på 3 timer er det okay med en temperatur på 82grader, der er sikkert mange der er tilfreds, hvis i skulle ske at have disse to kander der hjemme. Men jeg er faktisk stadig lidt overrasket over resultatet.4
Min egen termokande er Eva Soloen, jeg er virkelig glad for den, som sagt holder den også kanon godt varm, dog elsker jeg også at den er 100% drypfri og at du ikke behøves at tag hele låget af når du skal hælde, dog synes jeg et lille minus, er at den er lidt svær at rengøre, med det lille hul.

Håber i fandt ud af hvad jeres næste termokande køb skal være, jeg er selv blevet så meget klogere og jeg glæder mig til at rådgive mine kunder om termokander, for nu har jeg beviset på at den dyreste termokande altså ikke er den bedste, jeg er godt klar over at du betaler for mærket og ikke mindst for designet – personlig selv synes jeg George Jensen termokanden er møg flot.
God Weekend
NYC (1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaveideer til farsdag